Halloj, gott folk!

Vi vill bara passa på att uppdatera vår information här på SEO-forum och berätta att vi har tid och möjlighet att anta nya uppdrag och kunder nu. Tveka därför inte att kontakta oss även om den här blänkaren skulle börja se "gammal" ut. Vi söker nämligen uppdrag fortlöpande.

Jacobson Content Writer HB är ett familjeföretag med den höga ambitionen att ständigt leverera professionellt skrivna texter för SEO-branschen men även att bedriva journalistisk verksamhet. Behöver du som kund texter och content till din egen eller till företagets blogg eller hemsida så fixar vi det utan några som helst problem. Behöver du en pålitlig partner som tar ansvar för att uppdatera din närvaro på Facebook, Twitter eller Google + så ska du omedelbart vända dig till oss för bästa professionella hjälp.

Du kan även hyra in oss som skribenter under såväl kortare som längre perioder. Vänd dig till oss med dina önskemål så ska vi presentera en mycket kostnadseffektiv lösning för dig.

Kontakta oss gärna via vår hemsida http://www.content-writer.se för mer information. Där finner du även ett större antal högklassiga textprover som vi är "skyldiga" till. Du når oss via email på [email protected] eller genom att helt enkelt dra iväg ett PM till mig här på forumet.

Välkommen att höra av dig med din beställning. Vi finns till för dig. Självklart har vi F-skattsedel.

Allt gott... Göran Jacobson
Jacobson Content Writer HB