Hallå!

Orville Media är Skandinaviens ledande AD- nätverk baserat på lead- generationen. Med mer än 70 % unika kampanjer och med garanterad utbetalning är vi nu ett av nordens största nätverk. Vi har satt trender i år och kommer fortsätta med det!
Hos Orville Media får du många år av erfarenhet och det är 100 % utvecklat av oss själva och har blivit rekommenderat som det bästa i denna marknad.
Orville Media är grundat till 100 % av oss själva som är både publishers och annonsörer med många år av erfarenhet på båda sidor, och vi kan garantera att du får en unik insikt på allt som sker i denna marknad.

Några av de saker vi kan erbjuda dig som partner hos oss:
• Ett enkelt och snabbt annonssystem som innehåller livestatestik, callback, banner- rotation, tvärgående inloggning och underanvändare, 1 inloggning till alla länder, välj språk lokalt och mycket mer.
• Fast utbetalning mellan den 15 och 20 varje månad. Dessa utbetalningar håller alltid tiden. Dessutom betalar vi alltid ut ditt tjänade belopp oavsett om annonsören har betalt oss eller ej.
• Inga avdrag. Det betyder att vi inte tillåter några annonsörer att ha avdrag på leads. Som publisher får du pengar beroende på hur du levererar.
• Snabb och effektiv support – du har oss på Messenger, vi tar alltid telefonen och skickar du mail svarar vi alltid inom 24 timmar.
• Kampanjer i 7 länder - Sverige, Danmark, Norge, Finland, England, Frankrike och Spanien.
• Konkurrerande priser. Vi har som en tumregel att alltid ha en split på minimum 60 % till våra partners, men ofta slutar kampanjernas utbetalning på 80 % eller mer.
• Vi vet hur viktigt det är med unika kampanjer och därför gör vi 70 % av våra kampanjer själva som finns i vårt nätverk.
• Fördelaktiga inköpsmöjligheter genom vårt nätverk så att du kan bygga upp dina databaser och få mer trafik till dina medier.

Allt detta kanske låter exakt likadant som de flesta andra nätverk erbjuder, men vi lovar att allt är en smula bättre hos Orville media. Kanske beror det på att vi inte är så byråkratiska, eller kanske för att vi är lite roligare och personligare att arbeta med.
Resan kan såklart skifta från person till person, men i slutändan har vi alltid nöjda och glada kunder!
Om du är intresserad är du mer än välkommen att ansöka som publisher på vår hemsida: www.orvillemedia.se
Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss!
Ha en fin kväll!
Mathilda
Orville Media