SEO-forum.se har sålts, viktig info
Resultat 1 till 2 av 2

Hur snabbt!

 1. #1
  Patrik Berggrens avatar
  Patrik Berggren Patrik Berggren är inte uppkopplad Kan SEO rätt bra
  Reg.datum
  mar 2006
  Ort
  Tärnö Gård, Västerås
  Inlägg
  1 383
  ... börjar det röra på sig när man ändrat, optimerat Title, keywords, description etc på sina sidor, så man kan se om "det har gjort verkan" uppåt eller nedåt?

  Ja .. söker och för "protokoll" på sökorden, vilen sida/position de har dag för dag, vilket är "träligt". Finns det inga program för detta? Låter som något som borde gå att automagisera

  cya,
  /PatrikB

 2. #2
  Bernt Johanssons avatar
  Bernt Johansson Bernt Johansson är inte uppkopplad SEO-proffs: utökad profil
  Moderator för alla forumsektioner
  Reg.datum
  mar 2006
  Ort
  Piteå
  Inlägg
  1 074
  Ett enkelt sätt är att göra en site: search på Google och se efter vilket datum som sidan är cachad. På så sätt ser du vilken version av din sida som finns med i indexet.

  Om du har någon form av statistikprogram på ditt webbhotell så kan du förmodligen se där, när Googlebot senast varit inne.

  Det finns förståss automatiserade program, men jag personligen föredrar den manuella varianten, då bryter man inte heller mot Googles "terms of use". Om programmet inte har stöd för Google API.

  Ett annat alternativ är Google sitemaps. Om du kör det på din site så får du statistik om sökfraser och trafik. Själv har jag bara börjat använda det, men det finns säkert fler här på forumet som vet mer.

  Då det gäller hur lång tid det tar innan de förändringar som du gjort, visas i träfflistan, så beror det på hur ofta Googlebot kommer på besök. Och det i sin tur hänger väldigt mycket på hur många inlänkar du har.

  För vissa så indexeras sidorna om samma dag, och för andra kan det dröja veckor, eller till och med månader.

Ämnesinformation

Användare som tittar på det här ämnet

Det är för närvarande 1 användare som tittar på det här ämnet. (0 medlemmar och 1 gäster)