SEO-forum.se har sålts, viktig info
Resultat 1 till 4 av 4

Tänk först - Posta sen!

 1. #1
  daniel_s avatar
  daniel_ daniel_ är inte uppkopplad Behöver bekräfta sin e-postadress
  Reg.datum
  mar 2007
  Inlägg
  98
  Jag blir sjukt irriterrad när jag läser i någon tråd så står det i varannat inlägg *bortplockat*, *raderat*, *redigerat*. Man har alltså tagit bort det man skrev, för att man ändrade sig, man kunde inte ta kritiken som gavs etc. Jag blir rätt trött på detta, dels för att man ibland inte förstår diskussionen och dels för att det är allmänt ovettigt.

  Detta är ett diskussionsforum, här diskuterar vi och då får man vara beredd på att ta kritik. Kan man inte ta kritik ska man inte posta inlägg, kan man inte stå upp för sina åsikter ska man inte posta inlägg.

 2. #2
  Reg.datum
  maj 2006
  Ort
  Lund
  Inlägg
  385
  Jag håller med. Ibland skriver man saker som inte är korrekt. Kanske för att man inte visste bättre, tänkte inte tillräckligt eller bara hade otur när man tänkte. Detta är ju dessutom något som händer den bäste då och då.

  Jag tycker det är bättre att man svarar i tråden med att man hade fel än "tar bort" sitt inlägg.
  Köp länkar - Säljer permanenta länkar

 3. #3
  Waldos avatar
  Waldo Waldo är inte uppkopplad Kan SEO rätt bra
  Reg.datum
  aug 2006
  Ort
  Göteborg
  Inlägg
  226
  Inte en dum idé, alla vinner på att trådarna är lätta att läsa. När man ändå är igång så kan man även kolla så att stavning och uppbyggnad i ens inlägg är lätta att förstå.

 4. #4
  daniel_s avatar
  daniel_ daniel_ är inte uppkopplad Behöver bekräfta sin e-postadress
  Reg.datum
  mar 2007
  Inlägg
  98
  Mycket inom SEO baseras på egna studier och det är omöjligt att säga om något är "rätt" eller "fel" i många fall. Det finns ju ingen som kan bekräfta det mer än att upprepa testet. Man ska ju absolut inte behöva radera något man postat utan kan istället skriva i slutet av inlägget vad man baserar sina påståenden på.

  Jag tycker i alla fall att det är viktigt att man står för sina påståenden och åsikter och vågar ta kritik. Jag ser inte ner på någon som har fel angående något, har man fel så har man. Ingen är felfri så att säga. Det är värre om man tar bort sina inlägg och försöker mörka det.

Ämnesinformation

Användare som tittar på det här ämnet

Det är för närvarande 1 användare som tittar på det här ämnet. (0 medlemmar och 1 gäster)

Liknande ämnen

 1. Tänk vad lite kan göra mycket ...
  Av Patrik Berggren i forum Google
  Svar: 6
  Senaste inlägg: 2006-12-28, 11:55