Sidan 1 av 2 12 SistaSista
Resultat 1 till 30 av 32

Buggigt?

  1. #1
    Jim Westergrens avatar
    Jim Westergren Jim Westergren är inte uppkopplad SEO-proffs: utökad profil
    Administratör
    Reg.datum
    feb 2006
    Ort
    Täby
    Inlägg
    2 725
    Ibland får jag en blank sida och måste ladda om sidan för att komma fram. Även ibland bugs när jag postar.

    Är det samma för er?

    Det kom efter jag installerade vBSEO som skriver om URLerna. Hur fixar man det? Jag ska kolla lite senare och kanske maila webbhotellet för support.
    Bor nu i Marbella, Spanien
    Kolla in mitt SEO verktyg Domainstats

  2. #2
    Rasmuss avatar
    Rasmus Rasmus är inte uppkopplad Kan SEO rätt bra
    Reg.datum
    feb 2006
    Ort
    Soliga Skåne
    Inlägg
    78
    Händer för mig också, har aldrig använt VB så jag kan tyvärr inte hälpa till. Har heller inte varit med om liknande problem vid url-omskrivning.

  3. #3
    Princips avatar
    Princip Princip är inte uppkopplad Kan SEO rätt bra
    Reg.datum
    feb 2006
    Inlägg
    192
    Japp har också upplevt det. Jag upplever det ibland med URLer omskrivna i .htaccess också. Är det servern som inte hänger med?

  4. #4
    Jim Westergrens avatar
    Jim Westergren Jim Westergren är inte uppkopplad SEO-proffs: utökad profil
    Administratör
    Reg.datum
    feb 2006
    Ort
    Täby
    Inlägg
    2 725
    Förmodligen.

    Löser det sig om man bytar webbhottell? Är det den enda lösningen?

    Antingen det eller stänga av URL-omskrivningen ...

    EDIT: Händer även i kontrollpanelen, och där finns det ingen URL-omskrivning. Vi får vänta några dagar och se vad som händer.
    Bor nu i Marbella, Spanien
    Kolla in mitt SEO verktyg Domainstats

  5. #5
    Reg.datum
    feb 2006
    Ort
    Stockholm
    Inlägg
    533
    Ja tyvärr samma här också, det vore riktigt synd att ta bort URL omskrivningen tycker jag. Har inte heller någon erfarenhet med forum settings men kolla på DP Jim där finns nog någon som har erfarenhet om detta.
    Jobbar på Bråth.se - Min blogg

  6. #6
    Nikke Lindqvists avatar
    Nikke Lindqvist Nikke Lindqvist är inte uppkopplad SEO-proffs
    Moderator för alla forumsektioner
    Reg.datum
    feb 2006
    Ort
    Kungsholmen, Stockholm, Sverige
    Inlägg
    643
    <snip>
    Trodde att jag hade problem med ett inlägg som försvann sedan jag hade redigerat det, men det kom tillbaka igen.
    Senast redigerat av Nikke Lindqvist den 2006-02-20 klockan 15:11.

  7. #7
    Macckes avatar
    Maccke Maccke är inte uppkopplad SEO-proffs: utökad profil
    Moderator för Köp, sälj eller byt
    Reg.datum
    feb 2006
    Ort
    London, England
    Inlägg
    445
    Har inte upplevt de problemet ännu faktiskt. Att stänga av url-omskrivningen vore ju lite synd.

  8. #8
    Reg.datum
    feb 2006
    Ort
    Stockholm
    Inlägg
    533
    Ett av mina inlägg försvann men jag tror att vi inte behöver oroa oss för mycket det här e bara en tillfällig barn sjukdom för forumet.

    Jim! du får röra runt med din trollstav här, hehe
    Jobbar på Bråth.se - Min blogg

  9. #9
    Jim Westergrens avatar
    Jim Westergren Jim Westergren är inte uppkopplad SEO-proffs: utökad profil
    Administratör
    Reg.datum
    feb 2006
    Ort
    Täby
    Inlägg
    2 725
    Hehe, vi väntar några dagar och ser.

    För längre inlägg spara först med CTRL+A, CTRL+C eller klistra in i anteckningar innan ni klickar på att posta det. Och om ni trycker på posta svar och inget händer, tryck bara igen.
    Bor nu i Marbella, Spanien
    Kolla in mitt SEO verktyg Domainstats

  10. #10
    Rasmuss avatar
    Rasmus Rasmus är inte uppkopplad Kan SEO rätt bra
    Reg.datum
    feb 2006
    Ort
    Soliga Skåne
    Inlägg
    78
    Mest troligt har det med webbhotellet att göra, det är inte .htaccess eftersom det fungerar ibland. Kan tyvärr inte hjälpa mer än såhär, aldrig hört talas om detta.

  11. #11
    Nikke Lindqvists avatar
    Nikke Lindqvist Nikke Lindqvist är inte uppkopplad SEO-proffs
    Moderator för alla forumsektioner
    Reg.datum
    feb 2006
    Ort
    Kungsholmen, Stockholm, Sverige
    Inlägg
    643
    Ett distinkt fel har jag i alla fall stött på, och det är ifrån sökningen.
    Sök t.ex. efter [Buggigt] för att hitta den här tråden. Då får man fram urlen
    http://www.seo-forum.se/foerslag-pa-...hlight=Buggigt

    Och kommer ingen vart utom till förstasidan. Det verkar alltså som om vissa parametrar som läggs på inte kan hanteras av modden.

  12. #12
    Jim Westergrens avatar
    Jim Westergren Jim Westergren är inte uppkopplad SEO-proffs: utökad profil
    Administratör
    Reg.datum
    feb 2006
    Ort
    Täby
    Inlägg
    2 725
    Tack för info Nikke. Måste tittas på senare, kommer förmodligen fråga på vBSEO support forumet.
    Bor nu i Marbella, Spanien
    Kolla in mitt SEO verktyg Domainstats

  13. #13
    Jim Westergrens avatar
    Jim Westergren Jim Westergren är inte uppkopplad SEO-proffs: utökad profil
    Administratör
    Reg.datum
    feb 2006
    Ort
    Täby
    Inlägg
    2 725
    Angående buggen att blanksida visas så har jag inte märkt det idag. Har ni det? Det kanske är fixat nu på servern, hoppas det.
    Bor nu i Marbella, Spanien
    Kolla in mitt SEO verktyg Domainstats

  14. #14
    Princips avatar
    Princip Princip är inte uppkopplad Kan SEO rätt bra
    Reg.datum
    feb 2006
    Inlägg
    192
    Jag får dem hela tiden tycker jag. Även idag...

  15. #15
    Jim Westergrens avatar
    Jim Westergren Jim Westergren är inte uppkopplad SEO-proffs: utökad profil
    Administratör
    Reg.datum
    feb 2006
    Ort
    Täby
    Inlägg
    2 725
    Jag får dem hela tiden tycker jag. Även idag...
    Märkte det efter jag postat ...

    Jag har mailat support på vBSEO och ska maila webhosten nu också.
    Bor nu i Marbella, Spanien
    Kolla in mitt SEO verktyg Domainstats

  16. #16
    Nikke Lindqvists avatar
    Nikke Lindqvist Nikke Lindqvist är inte uppkopplad SEO-proffs
    Moderator för alla forumsektioner
    Reg.datum
    feb 2006
    Ort
    Kungsholmen, Stockholm, Sverige
    Inlägg
    643
    Det kan vara inbillning, men det känns som om jag får dem oftare när jag inte lämnar någon referral, alltså när jag kommer via ett mail eller går direkt in på sidan.

  17. #17
    nomicons avatar
    nomicon nomicon är inte uppkopplad Lär mig SEO
    Reg.datum
    feb 2006
    Inlägg
    13
    Hejsan!

    Jag har kikat på detta problem men hittar inte speciellt mycket bra info om det, här diskuterar en kille vad det kan vara
    http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=81671

    Rätt gammal post, men det verkar vara precis det Jim har beskrivit för mig per e-post.

    Hmm Hmm.. Vad tror ni? Händer det mest med Internet Explorer?

    Hälsningar Martin.
    (Han som hostar sidan)

  18. #18
    Adams avatar
    Adam Adam är inte uppkopplad Kan SEO rätt bra
    Reg.datum
    feb 2006
    Inlägg
    9
    Citat Ursprungligen postat av nomicon
    Hejsan!

    Jag har kikat på detta problem men hittar inte speciellt mycket bra info om det, här diskuterar en kille vad det kan vara
    http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=81671

    Rätt gammal post, men det verkar vara precis det Jim har beskrivit för mig per e-post.

    Hmm Hmm.. Vad tror ni? Händer det mest med Internet Explorer?

    Hälsningar Martin.
    (Han som hostar sidan)
    Hejsan!

    Får blanksida mest hela tiden tyvärr. Använder Firefox.

    Hoppas det löser sig..

  19. #19
    nomicons avatar
    nomicon nomicon är inte uppkopplad Lär mig SEO
    Reg.datum
    feb 2006
    Inlägg
    13
    Jag har prövat att surfa runt på forumet och skrivit lite testinlägg i Off Topic, jag har fått blanksida i IE 2 ggr och ingen gång i FF (Kan ju vara tillfällighet), serverloggarna har inte rapporterat någonting alls då jag fick blanksida, detta är verkligen &#251;bermysko!

    /Martin

  20. #20
    Jim Westergrens avatar
    Jim Westergren Jim Westergren är inte uppkopplad SEO-proffs: utökad profil
    Administratör
    Reg.datum
    feb 2006
    Ort
    Täby
    Inlägg
    2 725
    Jag svarade i den tråden men testade sedan med internet explorer.

    Klickade runt ca 50 gånger utan en enda blank sida. 2 gånger hände det att den laddade typ 2-3 sekunder innan den gick till sidan annars kom sidan fram direkt.

    Så, det verkar som att firefox "ger upp" mycket snabbare om inte servern lyckas hitta rätt redirect adress i tid eller något och istället visar en blank sida.

    Så, tills jag har löst detta kan ni använda forumet med IE om ni vill slippa detta ... (första gången jag rekommenderar IE, hehe)
    Bor nu i Marbella, Spanien
    Kolla in mitt SEO verktyg Domainstats

  21. #21
    nomicons avatar
    nomicon nomicon är inte uppkopplad Lär mig SEO
    Reg.datum
    feb 2006
    Inlägg
    13
    Med tanke på att alla frågor som finns just om detta problem vid sökningar på google får mig faktist att starkt ifrågasätta om det verkligen kan vara ett serverproblem? Om sådant är fallet så ligger nog även problemet i att vBulletin har en inkodad bugg i sig.. dvs server <-> forum relationen funkar inte riktigt, lösningen kan säkert ligga på serversidan, men det är nog inte rätt väg att gå..

    Jag har iaf boostat upp Apachen lite med större pool för anslutningar, rätt säker på att det inte ska vara nödvändigt.. men man vet ju aldrig =)
    /Martin

  22. #22
    Jim Westergrens avatar
    Jim Westergren Jim Westergren är inte uppkopplad SEO-proffs: utökad profil
    Administratör
    Reg.datum
    feb 2006
    Ort
    Täby
    Inlägg
    2 725
    Ok bra Martin.

    Jag testade att posta typ 15 gånger med IE, ingen blank sida.

    Kommer Googla lite om detta och se.
    Bor nu i Marbella, Spanien
    Kolla in mitt SEO verktyg Domainstats

  23. #23
    Jim Westergrens avatar
    Jim Westergren Jim Westergren är inte uppkopplad SEO-proffs: utökad profil
    Administratör
    Reg.datum
    feb 2006
    Ort
    Täby
    Inlägg
    2 725
    Martin!!

    Det har löst sig!

    Testade med ca 50 klick och 10 test-poster med FF, gick som en dans.

    Jag har iaf boostat upp Apachen lite med större pool för anslutningar, rätt säker på att det inte ska vara nödvändigt.. men man vet ju aldrig =)
    Det var lösningen.

    Skitbra.
    Bor nu i Marbella, Spanien
    Kolla in mitt SEO verktyg Domainstats

  24. #24
    nomicons avatar
    nomicon nomicon är inte uppkopplad Lär mig SEO
    Reg.datum
    feb 2006
    Inlägg
    13
    Vettefan, fick refresha 3ggr nu för att läsa ditt svar

    -martin

  25. #25
    nomicons avatar
    nomicon nomicon är inte uppkopplad Lär mig SEO
    Reg.datum
    feb 2006
    Inlägg
    13
    > Möjligen att det blir problem när flera samtidigt klickar? Du kanske borde
    > öka lite till? Vet dock inget om hur det funkar.
    Hmm kan omöjligt ha varit det.. stängde ned en sida för några dagar sen som hade runt 20.000 besökare per dygn... Humma..

    -Martin
    Senast redigerat av Jim Westergren den 2006-02-22 klockan 23:32.

  26. #26
    Jim Westergrens avatar
    Jim Westergren Jim Westergren är inte uppkopplad SEO-proffs: utökad profil
    Administratör
    Reg.datum
    feb 2006
    Ort
    Täby
    Inlägg
    2 725
    Hmm, konstigt.

    Jag fick just nu en blank sida också.

    Ok, jag får titta mer på detta imorgon.
    Bor nu i Marbella, Spanien
    Kolla in mitt SEO verktyg Domainstats

  27. #27
    Nikke Lindqvists avatar
    Nikke Lindqvist Nikke Lindqvist är inte uppkopplad SEO-proffs
    Moderator för alla forumsektioner
    Reg.datum
    feb 2006
    Ort
    Kungsholmen, Stockholm, Sverige
    Inlägg
    643
    Jag använder bara Firefox på forumet.





    Och eftersom det inte var 40 tecken vill jag tillägga att IE inte ens finns med bland top 20 av mina mest använda program.

  28. #28
    Jim Westergrens avatar
    Jim Westergren Jim Westergren är inte uppkopplad SEO-proffs: utökad profil
    Administratör
    Reg.datum
    feb 2006
    Ort
    Täby
    Inlägg
    2 725
    Har ni sett detta problem nyligen?

    Jag har knappt märkt av det, har ni?

    Om det är bra nu så kan jag börja göra reklam för forumet för att få in folk.
    Bor nu i Marbella, Spanien
    Kolla in mitt SEO verktyg Domainstats

  29. #29
    Nikke Lindqvists avatar
    Nikke Lindqvist Nikke Lindqvist är inte uppkopplad SEO-proffs
    Moderator för alla forumsektioner
    Reg.datum
    feb 2006
    Ort
    Kungsholmen, Stockholm, Sverige
    Inlägg
    643
    Faktiskt inte jag heller, men det kan ju också bero på att vi hade en distinkt puckel ett tag som nu sakta börjar plana ut en smula.

  30. #30
    nomicons avatar
    nomicon nomicon är inte uppkopplad Lär mig SEO
    Reg.datum
    feb 2006
    Inlägg
    13
    Barnsjukdomar i forumet som börjar mogna bort kanske? =)

    /Martin

Sidan 1 av 2 12 SistaSista

Ämnesinformation

Användare som tittar på det här ämnet

Det är för närvarande 1 användare som tittar på det här ämnet. (0 medlemmar och 1 gäster)