Be Better Online består i dagsläget av 17 av Sveriges skarpaste hjärnor inom sökmotoroptimering, Google AdWords, Google Analytics, affiliatemarknadsföring, konverteringsoptimering, displayannonsering och sociala medier. Vår affärsidé är att koppla samman kompetensen, nyfikenheten och kraften hos unga självlärda talanger inom webb och digital marknadsföring med företagsvärlden genom professionell projektledning och rådgivning.

Vi har alltid ett stort intresse av att träffa talanger inom webb och digital marknadsföring, så även om du inte passar in för tjänsten nedan – så tycker jag att du skall ta kontakt med oss om du känner att du är vansinnigt duktig men inte riktigt kommer till din rätt där du är idag!

Tjänst: Junior SEO-tekniker
Plats: Vårt kontor i Göteborg eller Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Vi söker en junior SEO-tekniker, som vill börja jobba i branschen. Ditt jobb är att leverera analyser i dialog med våra strateger och genomföra åtgärder inom sökmotoroptimering – t ex arbete med länkar, innehåll och webbteknik. Vi tror att du är en självlärd nörd, precis som vi.

Du är:

  • En härlig kollega
  • Bra på att uttrycka dig i tal och skrift på både engelska och svenska
  • Professionell i ditt bemötande av kunder
  • En självlärd nörd med ett stort intresse för webbMer information och ansökan: http://www.bebetteronline.com/blogg/...toroptimering/