Candles Scandinavia är den ledande leverantören av doftljus och övriga doftsättningsprodukter till hemmet genom agenturen för flera av världens största ljusmärken, utveckling och produktion av egna produkter, främst som private label, samt drift av fyra specialistbutiker. Man har egna säljbolag i alla nordiska länderna samt kontor, showroom, lager och tillverkning i fräscha och ändamålsenliga lokaler centralt placerade i Örebro. Just nu befinner man sig i en spännande och expansiv fas med ett 30 tal medarbetare och en omsättning på ca 50 miljoner kronor.

Information om tjänsten
Som projektkoordinator är du en viktig länk mellan bolagets olika avdelningar och samarbetspartner i arbetet att tillsammans med ansvarig säljare driva kundprojekten i mål.

I denna tjänst kommer du att arbeta nära våra kunder inom Private Label segmentet och vara en länk mellan inköp, design, regulatory, leverantörer och kunder och supporta våra Key Account Managers i att driva kundprojekten i mål. Uppgifterna består i allt från sourcing av behållare och förpackningar och daglig kontakt med våra leverantörer som finns i Europa men även Asien till hemtagning av varuprover, prisförhandlingar, inköpskoordinering, upprättande och uppföljning av tidsplaner, kvalitetskontroller mm till löpnade information och support till våra kunder med alla typer av frågor kring kvalitet, design, tidsplan etc.
Arbetet innebär mycket kundkontakt där hög tillgänglighet och snabb och korrekt information är en av våra ledstjärnor i vår strävan att alltid ge våra kunder service i världsklass.

Vi söker dig som
• Är nyutbildad civilekonom, inköpare eller annan liknande utbildning inom sälj och marknad och har bra affärssinne.
• Har sälj- och marknadskompetens och är serviceminded.
• Är strukturerad, har hög arbetskapacitet och arbetar effektivt och snabbt.
• Är energisk, driven, ambitiös och målinriktad. Du tycker om att arbeta hårt och fokuserat och nöjer dig inte med bara bra resultat utan vill nå mycket längre än så.
• Som person är du ett administrativt geni, har sinne för ekonomi samt logistik och flöden, är självständig och flexibel.
• Är glad och positiv och nedslås inte av kortsiktiga motgångar utan kämpar vidare och tar nya tag. Du är tävlingsinriktad och gillar att vinna och ser möjligheter istället för hinder.

Vi erbjuder
• Ett spännande och utvecklande arbete i ett snabbväxande bolag med höga ambitioner på marknaden. Vi är idag det ledande bolaget inom vår nisch men har fortfarande stora tillväxtmöjligheter.
• Delaktighet i ett team av ambitiösa, glada och spännande personer i ett ständigt växande bolag.
• Möjlighet till stor personlig utveckling och karriärmöjlighet och att vara med på en spännande resa i ett dynamiskt bolag.

Ansök nu: https://express.candarine.com/campai...d/5d6cc9c1e4e0