Hallå, gott folk!

Vi vill bara passa på att uppdatera vår information här på SEO-forum och berätta att Jacobson Content Writer HB står till ditt förfogande med våra tjänster. Tveka därför inte att kontakta oss även om den här blänkaren skulle börja se "gammal" ut. Vi söker nämligen uppdrag fortlöpande.

Jacobson Content Writer HB är ett familjeföretag med ambitionen att leverera professionellt skrivna texter för SEO-branschen men även att bedriva journalistisk verksamhet. Behöver du som kund uppdaterade texter till din egen eller till företagets blogg eller hemsida så fixar vi även det utan några som helst problem. Behöver du en pålitlig partner som tar hand om det skrivande jobbet avseende ditt Facebook- eller Twitterkonto så ska du omedelbart vända dig till oss för bästa professionella hjälp.

Du kan även hyra in oss som journalister/skribenter under såväl kortare som längre perioder. Detta är betydligt billigare än att till exempel anställa nytt folk på företaget.

Kontakta oss gärna via vår hemsida http://www.content-writer.se för mer information. Där finner du även ett större antal högklassiga textprover som vi är "skyldiga" till. Du når oss via email på [email protected].

Ett trevligt sätt att lära känna undertecknad lite närmare är att besöka min ständigt uppdaterade blogg http://goranjacobson.blogg.se

Välkommen att höra av dig med din beställning. Vi finns till för dig.

Göran Jacobson
Jacobson Content Writer HB